PT TAPETE / PERSPECTIVE

POČETNA / TAPETE / PT TAPETE / PERSPECTIVE

Kolekcija tapeta Perspective je dizajnirana da dopuni asortiman tkanina, sa mešavinom tekstura i dezena. Dva dizajna Sculptor i Graison su ukrašena reljefnom završnom obradom kako bi se poboljšao njihov trodimenzionalni efekat. Metalna tema se proteže preko koordinirajućih dezena i uvećava njihov izvajani izgled. Teksturirana jednobojna tapeta omogućava vam da enterijeru dodate odgovarajuću boju, u nijansama u rasponu od prirodnih tonova, tamnocrvenih nijansi do azurnih. 

Kolekcija sadrži i materijale sa kojima možete savršeno upotpuniti ceo enterijer.

Podelite sa prijateljima

PT TAPETE

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije