PODNE OBLOGE / MEGA LUX

POČETNA / PODNE OBLOGE / MEGA LUX

MEGA LUX personalizovani tepisi, su najnoviji trend na tržištu Srbije.

Za izradu ovih svojstvenih tepiha koriste se dve prirodne komponente vuna i tencel materijali.

Tencel je dobijen najnovijom tehnologijom, izvlačenjem niti iz drveta Eukaliptusa koji ima svojstvo antialergenta i daje izuzetan luksuz i sjaj tepisima.

Što se tiče dizajna to je od sada beskrajna umetnička sloboda. Svaku dizajnersku zamisao možete realizovati na dezenu tepiha, nema limita za boje dimenzije i oblik.

 Podeli sa prijateljima:

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Plaćanje kreditnom karticom od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se