HOTELSKE TAPETE / DOMOTEX TAPETE

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKE TAPETE / DOMOTEX TAPETE

Hotelske tapete koje smo izdvojili za Vas su tapete veoma velike izdržljivosti, otporne na udarce, ogrebotine i druge vrste oštećenja, perive su i veoma se lako održavaju. Poseduju sertifikat negorivosti (FR) Bs1d0. Idealne su za hotele, restorane i druge javne objekte. 

Bogate teksture i veliki izbor boja, u vidu efekta metala, granulata, betona, tekstila ili zgužvanih tapeta, daće prostoru jedinstven pečat. 

Kvalitetne su i jednostavne za postavljanje, a lako se i skidaju ostavljajući površinu bez oštećenja. 

Kreću se u veličinama od 10,05x 0,70m po rolni. Takođe se mogu se raditi i u većim dimenzijama, po porudžbini.

Naši iskusni tim Vam stoji na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoći pri odabiru idealnog dezena za Vaš prostor.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije