PT LUX MEBL ŠTOF / RUNWAY

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT LUX MEBL ŠTOF / RUNWAY

Upoznajte se sa poslednjom kolekcijom Runway koja nudi luksuznu i taktilnu varijantu pastelnih boja i tvid materijala koji su otporni na fleke. Paleta neutralnih i sjajnih nijansi Runway kolekcije je inspirisana poslednjom modom i daje prostoru pozitivnu energiju. Inspirisan modernim načinom života, kolekcija vešto kombinuje eleganciju, nenametljiv luksuz i originalnost. 

Možete izabrati i Fiber Guard, stain-free mebl štof takodje u kolekciji PT ovde. 


 

PT LUX MEBL ŠTOF

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije