PT FIBER GUARD MEBL ŠTOF / MADEIRA

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT FIBER GUARD MEBL ŠTOF / MADEIRA

Za porodice koje obožavaju kućne zabave i sedeljke do kasno u noć, a ne žele da razmišljaju o flekama i konstantnom čišćenju nameštaja - preporučujemo kolekciju Madeira. Pt FibreGuard asortiman garantuje otpornost na habanje i sve vrste nečistoća, što ove tkanine čini izuzetno praktičnim rešenjem za sve vrste enterijera koji se intenzivno koriste. Meka završnica i vedra paleta aktuelnih boja pozivaju na dodir i relaksaciju, bez stresa i nepotrebnih briga.

Preporučeno za mebl štofove, daperije i dekorativne jastuke.

Martindale: 100000

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije