MEBL ŠTOF / FRONTIER

POČETNA / MEBL ŠTOF / FRONTIER

Za moderan enterijer inspirisan prirodom koji akcenat stavlja na vrhunski komfor i osećaj harmonije, izaberite Pt Frontier. U ovoj kolekciji, fini meki šenil susreće se sa savitljivom veštačkom kožom dajući prostoru izuzetno privlačnu teksturu i slojevitost. Izbalansirana koloritna šema objedinjuje tople neutralne tonove koji se mogu koristiti samostalno ili u kombinaciji sa akcentnim nijansama.

Preporučeno za tapaciranje, drapere, zavese i dekorativne jastuke.

Martindale: 30000 - 10000

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije