FIBER GUARD / JUMBO

POČETNA / MEBL ŠTOF / FIBER GUARD / JUMBO

Tkanina za zaštitu od vlage: predstavljanje FibreGuard Pro
To je zato sto su tkanine FibreGuard Pro otporne na vlagu, plijesni i mirise, i antimikrobne, kao i zapanjujuće mekane i lako se čiste.

Zaustavljaju širenja klica u javnim prostorima. Posebna svojstva naše linije FibreGuard Pro osiguravaju da se tečnost ili vlaga ne mogu kretati kroz tkaninu. Rezultat toga je da se mrlje poput plijesni i lošeg mirisa uzrokovane slučajnim izlivanjem ne mogu pričvrstiti na pređu ili pjenu za presvlake na unutrašnjosti namještaja. Drugo, antimikrobni rastvor primenjen tokom proizvodnje i dorade tkanina daje tkanini dodatni nivo sigurnosti da bi zaštitili vas, vaše najmilije i sve koji je dodirnu od bakterija.

To čini FibreGuard Pro savršenim za okruženja poput bolničkih recepcija, domova za negu, hotela i restorana, pa čak i vašeg doma.

FibreGuard Pro tkanine su visokokvalitetne. Ove tkanine nisu samo otporne na vlagu, već ostaju snažne i svježe duže.

Visok nivo Martindale i  Wyzenbeek. Postizanje optimalnih rezultata protiv pilinga i pilinga četkicama. Čvrsta pređa i konstrukcije osiguravaju odlične performanse u ispitivanju proklizavanja šava. Kvalitetne farbe predstavljaju da su tkanine FibreGuard Pro obojene na svetlost i otporne na izblijedjivanje.
Kako su FibreGuard Pro tkanine otporne na vlagu i plijesan? Na poleđinu naših tkanina naneli smo laganu, prozračnu membranu. Sprečava bilo kakav prodor tečnosti, istovremeno omogućava cirkulaciju vazduha.
Kako su ove tkanine antibakterijske? Tokom proizvodnje FibreGuard Pro tkanina nanosi se antibakterijski sloj.

Da li su FibreGuard Pro tkanine i dalje ekološki prihvatljive? Da! Kao i sve druge FibreGuard tkanine, serija FibreGuard Pro je OEKO-TEKS® sertifikovana, što garantuje da naše tkanine neće pustiti nikakve štetne završne obrade ili hemikalije u svet.

Da li se FibreGuard Pro tkanine mogu prati? Da, FibreGuard Pro tkanine se u potpunosti pere. Stalnim testiranjem osigurali smo da se mekani dodir, bogata boja i stabilnost dimenzija same tkanine održavaju tokom procesa pranja i veka proizvoda.
 
Naša filozofija je da su tkanine otporne na mrlje Ovde smo da vam olakšamo život, kako bismo što više ograničili vaše svakodnevne interakcije sa sredstvima za čišćenje. Od kečapa i crnog vina do kafe i mastila, FibreGuard tkanine se jednostavno čiste. Kako očistiti tkanine FibreGuard? Uglavnom sa vodom - za neke tvrdoglave mrlje biće potrebno malo sapuna za domaćinstvo. To važi za mrlje na bazi ulja, na primer majonez.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije