SMART ART Murali / SMART ART GALLERY® Vol.2

POČETNA / TAPETE / SMART ART Murali / SMART ART GALLERY® Vol.2

Panelne tapete iz Marburg SMART ART GALLERY® Vol.2 kolekcije diktiraju raspoloženje i atmosferu čak i u najzahtevnijim enterijerima. Efektni motivi i estetski privlačne boje realizovani su u formi fine reljefne površine koja svojom teksturom unosi novu dimenziju u prostor.
SMART ART GALLERY® Vol.2 kolekciju fototapeta odlikuje visok kvalitet izrade, kao i izuzetna otpornost na pranje i UV zrake.
Dizajn svake od tapeta realizovan je u dva do šest panela (širine 0,53 m i visine 2,7 ili 3,4 m) koji se sa lakoćom međusobno uklapaju, a veliki izbor dezena nudi mnoštvo mogućnosti za kreativna enterijerska rešenja. Većina motiva je generalno ponovljiva. To znači da se mogu postaviti jedan pored drugog kako bi impresivno ukrasili najveće prostorije. Međutim, ukoliko je dostupan samo jedan mali zid, možete stvoriti spektakularne efekte sa samo jednim panelom tj. fototapetom. 
Pored tipskih muralnih tapeta i postojećih dezena, možete uraditi štampu i dimenzije po Vašim željama! 3d tapete po meri će svaki enterijer učiniti upečatljivim i jedinstvenim!
 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije