ZAVESE

Tkanine mogu biti mala stvar za velika dela. One menjaju prazan prostor u životni ambijent, bezlične prozore u kreativne prizore, a od kuća i stanova stvaraju tople porodične domove. Prestigious Textiles kolekcija zavesa nudi zapanjujuće širok raspon novih šara, od hrabrih geometrijskih, do cvetnih, dok raskošan žakard uključuje tople tkanine, izvajan somot, raznovrsne jednobojne površine i raskošne vezove. Neverovatno raznovrsni i izrazito stilski materijali Prestigious Textiles jednostavno su magični!

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije