SIRPI TAPETE / MARIMEKKO ESSENTIAL

POČETNA / TAPETE / SIRPI TAPETE / MARIMEKKO ESSENTIAL

Ekskluzivne tapete poznatog modnog brenda Marimekko iz Finske su sada dostupne i u okviru SIRPI kolekcije. Marimekko je brend sa neobičnim stilom i dizajnom u svetu mode, tekstila i opremanja enterijera. Ova kolekcija modernog dizajna sa 3D efektom su visoko kvalitetne tapete koje se lako održavaju. Dostupne u mat i sjajnoj varijanti, Marimekko Essential će pretvoriti vaš enterijer u neobičnu igru grafike, geometrije i cvetnih oblika. 
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije