PARATO by CRISTIANA MASI / CONTRACT

POČETNA / TAPETE / PARATO by CRISTIANA MASI / CONTRACT

CM CONTRACT Slika 2. Zlatni tapet, komoda, telefon, vaza sa cvećem

Nenametljivi tapet u bež boji koji svojim izgledom podseća na svilenkasti pergament. Idealne su za rezidencijalne i poslovne prostore, kao i za javne objekte, hotele i restorane.

CM CONTRACT Slika 4. sa ogledalom na sredini

Izuzetno impresivan tapet po kome kao da se „izlila boja” i stvorila privlačne oblike vredne pažnje. Kreativni tapet koji izgleda kao veliki akvarel oslikan na zidu, a odaje utisak dubine plavog mora. Efekat mešanja boja zna da nas opčini još više kada se nalazi na našim zidovima.

CM CONTRACT Slika 6. Komoda, knjige, sveća, svećnjak, koral

Jedan neopterećujući, jednobojni tapet tirkizne boje sa teksturom podseća na zid koji kao da je presvučen u tekstil. Jednostavni, nenametljivi, a uvek aktuelni jednobojni tapet, bez obzira na odabranu nijansu, gotovo uvek izgledaju fantastično primenjeni na velikoj površini. S obzirom na tu činjenicu, ovakve tapete idealne su za rezidencijalne i poslovne prostore, javne objekte, hotele, restorane.

CM CONTRACT slika 7. Krzneni prekrivač, svećnjaci

Ako želite stilsku, a istovremeno nekomplikovanu atmosferu, ovaj jedinstveni dizajn kao asocijacija na batik tehniku, ručno oslikavanje na svili, je idealno rešenje. Boje koje kao da se prelivaju na tkanini i stvaraju apstraktnu sliku. Ako imate strast prema boji i kreativnom dizajnu, ove tapete učiniće Vaše zidove još privlačnijim. Ovo je odličan finiš za spavaću sobu, kancelariju ili neke druge prostore.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije