PARATO by CRISTIANA MASI / AMAZZONIA

POČETNA / TAPETE / PARATO by CRISTIANA MASI / AMAZZONIA

Obnavljamo vezu s prirodom ponovnim prisvajanjem prostora i vremena koje nam je onemogućio moderni život zahvaljujući smirenosti i tišini koju svi trebamo. Živeći ove senzacije unutar našeg doma upotrebom jednostavnih materijala, čistih linije, organski oblici i uredne tkanine. Elementi prirode omogućuju nam da usporimo i osjećamo se sigurno.

 

AMAZZONIA Tropski pejzaž

Tapet jarkih boja inspirisan motivima egzotičnih tropskih ptica, palmi i drugih biljaka, uvešće avanturističke predele u Vaš dom i osnažiće tropski izgled prostorije. Oaza u Vašem domu u kojoj ćete uživati tokom cele godine, jer ako uz ovu tapetu imamo asocijacije kao što su: more, svežina, mir, opuštanje, cvrkut ptica, njihovo antistres dejstvo je nesumnjivo.

 

AMAZZONIA Geometrijski tapet, vaza

Geometrijski šablon je zabavan način da unesete moderan duh u Vaš dom. Usudite se da eksperimentišete sa geometrijskim oblicima. Oni će Vašem prostoru dati razigranost i posebnu čar. Geometrijski oblici kao dekoracija na zidu, učiniće da Vaš prostor izgleda dinamičnije i zanimljivije. Kod ovog stila ne možete da pogrešite, niti Vam je potrebno predznanje. Slobodno pustite mašti na volju i uživajte u uređenju doma. Dovoljno je samo da stilizujete i akcentujete jedan zid.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije