MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® PLATINUM

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® PLATINUM

Pretvorite svoja četiri zida u pravi pravcati dragulj!

Kao jedan od najskupljih plemenitih metala na svetu, platina se koristi u proizvodnji vozila, stomatologiji i izradi najdragocenijeg nakita. A uz Marburg od sada efekat ovog skupocenog sjaja može postati deo i Vaše svakodnevice.

Bilo da se odlučite za jednostavniju varijantu ili motiv ispletene rafije u svim bojama duge, kolekcija Platinum nudi bogatstvo rešenja za svaki kutak u Vašem domu.

Osnovu ove pretežno mat kolekcije čine umirujući tonovi poput kombinacije boje zlata i duvana, elegantne taupe (sivo-braon) ili dueta bele i krem sa pratećim vokalom u vidu šarmantne rđe.

Sve tapete iz ove kolekcije izuzetnog su kvaliteta i izdržljivosti, a specijalan proces štampe garantuje najpreciznije linije i dezene koje je uopšte moguće proizvesti.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije