MARBURG TAPETE / LIGHT STORY GLAMOUR

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / LIGHT STORY GLAMOUR

Kolekcija Light Story Glamour od Marburga istinski je klasik savremenog doba. Držeći puls na tržištu enterijera, Marburg iz godine u godinu osvežava čuveni Light Story asortiman, postavljajući standarde u celokupnoj industriji proizvodnje tapeta.

Light Story Glamour tapete satkane su od najsitnije zvezdane prašine. Ove diskretne šljokice isijavaju istinskim raskošom koji pleni čak i u monohromatskoj formi. Nostalgični paisley dezen, udružen sa motivima svetlucavog lišća, čini da ova kolekcija odiše nestvarnim mirom i samouverenom elegancijom.

Potpuni efekat može se doživeti tek na zidu.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije