MARBURG TAPETE / COLANI® LEGEND

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / COLANI® LEGEND

Kolekciju Colani Legend čine tri dominantna motiva:

- spirala koja se oslanja na izuvijane trake stvarajući upečatljivu ugljeničnu strukturu. Varijacije ove teme prisutne su u formi složenije isprepletenih traka, kao i u vidu dva jednostavna koncepta koja se protežu kroz celu kolekciju: jedan sa malim, simetrično postavljenim tačkama, i drugi sa kariranim pločama.

- talas čije konutre se naizmenično sužavaju i šire, gradeći vertikalne pruge čije konture imaju izrazito trodimenzionalnu formu.

- vertikalni patern sa jasnim Colani potpisom koji, zahvaljujući veštoj igri svetla i senke, odaje utisak simbioze dve različite tapete.

 

Zbog svoje vizuelne slojevitosti, sve tapete Colani Legend kolekcije mogu se uspešno koristiti kako na malim tako i na velikim zidnim površinama.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije