MARBURG TAPETE / COLANI® EVOLUTION

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / COLANI® EVOLUTION

Kolekcija Colani Evolution delo je maestra Luigi Colanija, doktora optičke iluzije i jednog od najcenjenijih dizajnera današnjice.

Na tragu prehodne saradnje sa kompanijom Marburg (Colani Visions), Luigi Colani eksperimentiše sa talasastim linijama i krivudavim konturama kako bi stvorio prepoznatljiv utisak trodimenzionalnosti zidnih površina.

Paleta je jednostavna i nežna, ali istovremeno izuzetno upečatljiva. Bazu čine nežna bež, boja vune i nenametljiva siva, dok akcente donose topli bakar ili osvežavajuća plava u kombinaciji sa elegantnim srebrnim nijansama.

Uz kolekciju Colani Evolution dostupni su i prateći dekorativni elementi i paneli.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije