LAGERSKE TAPETE / PURE ART

POČETNA / TAPETE / LAGERSKE TAPETE / PURE ART

Od renomiranog italijanskog brenda Parato stiže nam Pure Art kolekcija koju potpisuje sjajna Cristiana Masi. Poznata po svojoj veštini poigravanja sa tradicijom i inovacijama, Cristiana Masi stvara novu klasiku sa jasnim italijanskim potpisom.

Tapete iz ove kolekcije donose modernu reinterpretaciju klasičnih motiva, elegantna floralna i geometrijska rešenja, kao i stilizovane šare kojima se stvara utisak da su zidovi presvučeni dragocenim tkaninama.

Lagerske tapete dostupne odmah.

Cene tapeta od 5.100 RSD/5m2 do 10.800 RSD/7m2.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije