LAGERSKE TAPETE / HASHTAG by Cristiana Masi

POČETNA / TAPETE / LAGERSKE TAPETE / HASHTAG by Cristiana Masi

Za sanjare svih generacija. Za zaljubljenike u život i svetla metropola, kvalitetan zvuk i ukusne zalogaje. U slavu rajskih prizora tropskih predela i bujanja života. Za one koji radost pronalaze među zvezdama... 

Kolekcija Hashtag, koju je dizajnirala Cristiana Masi za italijanski brend Parato, prati puls društva i na moderan i estetski privlačan način artikuliše snove i potrebe savremenog čoveka.

Neka zidovi vaših soba, kancelarija i kafića diktiraju trendove na društvenim mrežama!
#hashtag #parato #cristianamasi #metropolis #dreamer #paradise #food&drink

Dostupno odmah.

Cene svih dezena tapeta su 3.990 RSD po rolni od 5m2.

LAGERSKE TAPETE

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije