LAGERSKE TAPETE / Altagamma EVOLUTION 3

POČETNA / TAPETE / LAGERSKE TAPETE / Altagamma EVOLUTION 3

Altagamma Evolution 3 kolekcija privlači one koji eleganciju i luksuz posmatraju kroz prizmu sofisticiranosti i sklada. Harmonija koketira sa glamurom koji, čak i u tragovima, izuzetno efektno podiže ceo enterijer.

Moderne vinilne tapete iz ove kolekcije pokazuju visoku otpornost na pranje i zadržavaju postojanost boja i oblika čak i u prostorima koji se veoma intenzivno koriste. Veoma se lako i postavljaju i skidaju, a mogu se upotrebiti i za pokrivanje manjih pukotina i nesavršenosti na zidovima.

Dostupno odmah.

Cene svih modela tapeta su 7.900 RSD po rolni od 5m2.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije