DEČIJE TAPETE / TEENAGE

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / TEENAGE

Ako ste do sada i imali uticaja na dekor u dečijoj sobi, tinejdžersko doba vam je udarilo veto i na to. Nemojte se ljutiti, jer vaša devojčica neće više ni mašnice, ni leptiriće, ni princeze na zidovima, a dečacima je dosta autića, a izbora više nema tako mnogo. Ipak mi smo se potrudili da vam selekcijom najprimerenijih tapeta za tinejdžere olakšamo izbor i kupovinu. Pored toga što su dezeni vrlo atraktivni, posebno bismo istakli njihov kvalitet i efektnost. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije