DEČIJE TAPETE / TEENAGE

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / TEENAGE

Tapete za tinejdžere sa stavom. Ako ste do sada imali uticaja na dekor u dečijoj sobi, sve su šanse da će Vam tinejdžersko doba udariti veto i na to. Ipak, postoji rešenje. Za velike devojčice koje više ne žele leptiriće i princeze u svojoj sobi, i dečake kojima su dosadili autići i dinosaurusi, pripremili smo kolekciju koja je nedvosmisleno tinejdžerska i u skladu sa najnovijim trendovima. I najzahtevniji tinejdžeri pronaći će sebe među ovim atraktivnim dezenima, aktuelnih boja.

Ogroman izbor dizajnerskih tapeta za tinejdžerske sobe čeka Vas u našim salonima u Beogradu.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije