DEČIJE TAPETE / DEVOJČICE

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / DEVOJČICE

Tapete za devojčice su nešto neodoljivo, a samo takve pravi čuveni francuski brend CASELIO. Ako ste mame, ili devojčice, pred vama je težak izbor, jer pored toga što ovaj brend nudi fantastična dizajnerska rešenja za zidove vaših soba, uz to nudi i tekstil u istom dezenu. Stoga ako ste odabrali tapetu sa jednorozima, sada možete poručiti i istu takvu zavesicu, ali i posteljinu.

Pored jednoroga u svojoj posebno istaknutoj kolekciji za devojčice, Pretty Lilli , Caselio ima da ponudi i leptiriće, ružičaste flamingose, grafite, lame, pera i sve ono što je danas najaktuelnije u dečjim enterijerima. Znamo da je izbor težak, ali usudite se!

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije