CASELIO / TONIC

POČETNA / TAPETE / CASELIO / TONIC

Da biste stvorili svoj dom i prikazali vašu briljantnu ličnost na zidovima, naša kolekcija predstavlja originalne obrasce i asocijacije boja u urbanom i ultra trendovskom duhu, vesele i šarene. Od spavaće sobe do dnevnog boravka, naše zapanjujuće panorame i naše lako tkane vinilne tapete koje se mogu objesiti potvrđuju vaš stil u smjeloj kombinaciji žanrova koji odražavaju vas.  

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Plaćanje kreditnom karticom od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se