CASELIO / MATERIAL

POČETNA / TAPETE / CASELIO / MATERIAL

Ekskluzivna i veoma praktična kompilacija, MATERIJAL je jedinstvena CASELIO kolekcija zamišljena kao izuzetan izbor tapeta koje reprodukuju nezaobilazne materijale i trendove u dizajnu enterijera sa zapanjujućim realizmom. Dubinski razvoj boja i motiva, njegova netkana vinil struktura je jednostavna za nanošenje i pruža savršen način za radikalno dodavanje ličnog dodira bilo kojoj dnevnoj sobi, kuhinji, hodniku ili spavaćoj sobi. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Plaćanje kreditnom karticom od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se