PODOVI / ntgrate® opremanje javnih prostora

POČETNA / PODNE OBLOGE / PODOVI / ntgrate® opremanje javnih prostora


Podne obloge za opremanje javnih prostora. Beograd Vračar, Novi beograd.

Svaki projekat uređenja enterijera trebalo bi da odražava način života onih koji žive ili rade u njemu. Šta ako možete ujediniti i kombinovati svoje ideje u personalizovano iskustvo? Porodica ntgrate® omogućava da napravite pleteni vinilni pod koji je najvišeg kvaliteta. Naš raznoliki raspon izgleda i stilova rezultat je kombinovanja ideja, nudeći visokokvalitetna, jedinstvena i inovativna rešenja. ntgrate® označava ujedinjavanje i kombinovanje, to je naša filozofija.

Podelite sa prijateljima:

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije