PODOVI / ntgrate® opremanje stambenog prostora

POČETNA / PODNE OBLOGE / PODOVI / ntgrate® opremanje stambenog prostora


Podne obloge za stambeni prostor. Podne obloge za stanove. Podne obloge za kuće. Opremanje stambenog prostora. Beograd Vračar, Novi beograd.

Svaki projekat uređenja enterijera trebalo bi da odražava način života onih koji žive ili rade u njemu. Šta ako možete ujediniti i kombinovati svoje ideje u personalizovano iskustvo? Porodica ntgrate® omogućava da napravite pleteni vinilni pod koji je najvišeg kvaliteta. Naš raznoliki raspon izgleda i stilova rezultat je kombinovanja ideja, nudeći visokokvalitetna, jedinstvena i inovativna rešenja. ntgrate® označava ujedinjavanje i kombinovanje, to je naša filozofija.

Podelite sa prijateljima:

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije