HOTELSKI TEPISI / Wilton & Axminster

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKI TEPISI / Wilton & Axminster

Axminster tepisi su kvalitetni tkani tepisi koji su napravljeni od prethodno obojenog prediva.
Contract Axminster kolekcija tepiha ima raspon od 1300 g/m2 do 2300 g/m2 i nudi mogućnost izbora od 100cm do 400cm širine tkanja. Ovo omogućava optimizaciju potrošnje i na taj način minimizira troškove ugradnje.
Axminster tepisi se koriste za područja gde su dugovečnost i fleksiblinost dizajna od suštinskog značaja. 
Mešavina vune i poliamida 80/20 je generalno priznata kao najpogodniji i najtrajniji sastav tepiha za upotrebu u područjima sa velikim prometom – hoteli, kruzeri, restorani, pozorišta, bioskopi, kockarnice
Koristi se mešavina najfinijih sorti britanske i novozelandske vune. Jedinstveni spiralni nabor u vunenom vlaknu omogućava tepihu da duže zadrži svoj izgled jer poseduje prirodnu sposobnost vraćanja u prvobitni oblik. Ova sposobnost ga čini da izgleda manje istrošeno, a tragovi nameštaja manje vidljivi. 
Ne sadrže štetne hemikalije, prirodni su, sigurni i otporni na gorenje. Odlični su zvučni i toplotni izolatori.

Podloga tepiha je napravljena od čvrste mešavine jute, poliestera i polipropilena. Tretirana je SBR Fire Retardant Latex-om* koji je električno provodljiv kako bi se smanjila statika. 

Svi Axminster podovi su prošli test zapaljivosti i poseduju sertifikat BFLS1 za upotrebu u komercijalnim prostorima, a za plovila sertifikat IMO.

Tepisi za komercijalnu upotrebu imaju veoma velike motive za funkcionalna područja. Dezen se može prilagoditi vašem dizajnu, bojama i željama

Svi Axminster tepisi se proizvode po najvišim standardima i zahtevnom tehnologijom. Master Weaver je najbolja fabrika za izradu tepiha za komercijalne svrhe u Evropi. 
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije