PT MEBL ŠTOF / SECRET MYSTERY

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / SECRET MYSTERY

Dugo skrivani luksuz je ujedinjen u kolekciji Secret koja se sastoji od izraženog i elegantnog polu-mat satena. Inspirisana je jakim metalnim sjajem i nežno utisnutim dodacima koji naglašavaju bogat mebl štof, drapere i raskošne dodatke. Obuhvatajući dinamičan raspon boja, Secret se ističe tonovima roze i lila, pa sve do mirnijih tonova metalik i trendi toplo- zelenih nijansi. 

Pogledajte i kolekciju prestižne italijanske svile brenda Rubelli™ ovde. 

Mara Home vam pruža prostor za inspiraciju i mesto gde možete da kupite najekskluzivniji mebl štof u Beogradu! Za više informacija pozovite ☎️ 063 111 00 77 ili nas posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije