PT MEBL ŠTOF / RUNWAY

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / RUNWAY

Upoznajte se sa poslednjom kolekcijom Runway koja nudi luksuznu i taktilnu varijantu pastelnih boja i tvid materijala koji su otporni na fleke. Paleta neutralnih i sjajnih nijansi Runway kolekcije je inspirisana poslednjom modom i daje prostoru pozitivnu energiju. Inspirisan modernim načinom života, kolekcija vešto kombinuje eleganciju, nenametljiv luksuz i originalnost. 

Možete izabrati i Fiber Guard, stain-free mebl štof takodje u kolekciji PT ovde. 

Mara Home vam pruža prostor za inspiraciju i mesto gde možete da kupite najekskluzivniji mebl štof u Beogradu! Za više informacija pozovite ☎️ 063 111 00 77 ili nas posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru.
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije