PT MEBL ŠTOF / MUSE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / MUSE

Smela i inspirisana Modrijanom i geometrijskim oblicima, ova trendi kolekcija digitalne štampe će dati poseban karakter vašem enterijeru. Uzbudjujuća i dramatična, MUSE mebl štof spaja savremeni dizajn sa retro stilom. Akcenat je na saten detaljima i šenil štampi koja harmonično povezuje teksture geometrijskog žakard i modernog tkanja. Reflektujući trend dominantnih boja, ova kolekcija nudi 7 različitih dezena koji su energični, ali sa dozom sofisticiranosti u vidu modernih nijansi, mekanih pastela i bogatih jesenjih boja. 

A da li ste razmišljali za mebl štof koji je napravljen zahvaljujući stain free tehnologiji? Za više dezena pogledajte PT Fibre Guard kolekcije ovde. 

Moderan mebl štof MUSE kolekcije možete naručiti u Mara Home pozivom na broj ☎️ 063 111 00 77 ili nas posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru. 
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije