PT MEBL ŠTOF / MONTROSE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / MONTROSE

Motivisana plemićkim kućama, Montrose kolekcija nas vraća u klasičan stil koji je uvek popularan u opremanju enterijera. Mebl štof i draperije se poigravaju elegantim detaljima kao što su žakard tkanje, romantična štampa i ručni vez koji otkriva posebnu priču. Velike ružine šare se elegantno stapaju sa kamenim urnama i živopisnim damaskom u zelenoj i crvenoj boji koje dominiraju. Moderan dodatak je svetlo-ljubičasta i pastelna nijansa koja se nežno uklapa kao jedna od 6 varijanti ovih dezena. 

Za  dekoraciju koja će dodatno naglasiti vaš mebl štof, pogledajte diskretne standard zavese ovde. 

Izaberite omiljen dezen u Mara Home pozivom na broj ☎️ 063 111 00 77 ili nas posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije