PT MEBL ŠTOF / MEADOW

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / MEADOW

Mebl štof vrhunskog kvaliteta u novoj kolekciji Meadow! Objedinjuje floru i faunu engleskog seoskog života tako što kombinuje eco-friendly pamuk i poliester sa elementima šarene štampe, žakard tkanja i ručnog veza. Nova PT eko kolekcija je inspirisana formama iz prirode i podeljena je u 5 dezena u slikama eukaliptusa i akvarel cvetova. Kao dodatak ovoj raznovrsnoj paleti, mogu se uočiti i nežne pastelne boje koje su slikovito prenešene u vidu livadskog divljeg cveća da upotpuni ovaj cvetni doživljaj. 

A da li želite da upotpunite ovu kolekciju sa jednostavnim standard zavesama? Pogledajte naše kolekcije ovde

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije