PT MEBL ŠTOF / INCA TRAIL

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / INCA TRAIL

Inspirisano kulturom Asteca, Inca Trail je nastala po motivima peruanskih pejzaža koji ukrštaju živopisne putanje i teksture poznate starosedelačke regije. Kolekcija objedinjuje paletu toplih zemljanih boja kroz bogatu štampu i tkanje koje oponaša nesvakidašnje teksture Makču Pikču tradicije i izgubljenog grada. 

Nudimo i tapete italijanskog brenda Tecnografica koji u svojoj paleti dezena, boja i kvalitetnoj štampi otvaraju vrata ka novoj realnosti u dizajniranju enterijera. Pogledajte fascinantne kolekcije tapeta i panela ovde

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije