PT MEBL ŠTOF / HARLOW

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / HARLOW

Živahna kolekcija sa ručno štampanim cvetovima i damaskom Jakobeovskog doba kombinuje optimističan dizajn i kvalitetnu održivost. Ova PT eko kolekcija je inspirisana engleskim botaničkim baštama i dizajnom sa naglaskom na ekološku održivost i zaštitu prirode. Kombinujući reciklirani poliester i organski pamuk, Harlow štampa, tkanje i vez smanjuju otpad i korišćenje štetnih materija u izradi. 

Lepršavi tonovi su idealni ako su izradjeni na kvalitetnom, eko materijalu. Saznajte i o našoj kolekciji eko i vunenih tepiha ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije