PT MEBL ŠTOF / HAMPSTEAD

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / HAMPSTEAD

Seoski život i elegancija su protkani u kolekciji Hampsted koja objedinjuje 6 dizajna kao obeležje britanskog nacionalnog načina života. Dizajnirana štampa u 4 nijanse oslikava šumsko cveće, rustične detalje i dostojanstvene paunove. Hampsted sugeriše na topao, antički sklop boja koje se harmonično uklapaju u bilo kom prostoru. 

Uz šarenolike boje ove kolekcije predlažemo nežne bele i bež tonove standard zavesa. Pogledajte veliki izbor dezena, teksture, i materijala ovde. 


 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije