PT MEBL ŠTOF / COPPER FALLS

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / COPPER FALLS

Ova kolekcija luksuznog tekstila i atmosferskih boja podseća na prirodne oblike Copper Falls-a u kombinaciji sa metalik žakard tkaninom i pliš meblom. Ova kolekcije obuhvata 7 dezena! Raznolikost ovog mebl štofa se sjedinjuje u skladnu strukturu pastelnih nijansi i svetlucavih obrisa listova i unikatnog drveća dubokih šuma. Pliš dezen sa efektom mermera dopunjava kolekciju spektrom tonova koji naglašavaju sofisticiranost bilo kog enterijera. 

Za više ideja i kombinacija, pogledajte i ostale PT kolekcije ovde. 


 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije