PT MEBL ŠTOF / COLLAGE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / COLLAGE

Ova retro kolekcija je inspirisana pedesetim i unosi vesele geometrijske oblike u 2020. godinu u paleti skladnih i u isto vreme neobičnih boja! Odlična varijanta ako želite da razveselite vašu kuhinju, dodate boje u kupatilo ili dečju sobu. Mabel, Carrie, Bonnie i Rae su izradjene na 100% pamuku čije boje govore same za sebe. 

Predlažemo da uz ovu kolekciju iskombinujete kvalitetne vunene i eko tepihe zemljanih neutralnih tonova. Pogledajte kolekcije ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije