PT MEBL ŠTOF / COASTAL RETREAT

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / COASTAL RETREAT

Inspirisana domom i životom na britanskom primorju, Coastal Retreat kolekcija nudi sofisticirane elemente sa detaljima mora i primorskog života. PT eko kolekcija mebl štofa sjedinjuje jedrilice, podmorski svet i ručno radjene školjke, zajedno sa obojenim simbolima  i geometrijskim oblicima. Ova kolekcija dominira u paleti morsko plave boje, žutoj boji sunca i bojama korala. Materijali su dostupni i u mat ili sjajnoj varijanti pogodni za brzo brisanje i održavanje. 

Ako želite da iskombinujete ovaj mebl štof PT zavesama i draperijama, pogledajte ostale kolekcije ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

PT MEBL ŠTOF

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije