PT MEBL ŠTOF / CHRISTMAS

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / CHRISTMAS

Za sve one koji žele moderan Božićni stil, ova nordijska kolekcija veselog printa je savršen dodatak sezonskoj dekoraciji. Christmas dezeni su savremena varijanta tradicionalnog ukrašavanja koje u 4 razigrane verzije nude grafičku interpretaciju ornamenata, zimskih šaleta, jelki i ski staza, uokvireno print dizajnom nordijske zvezde. Mebl štofovi su uradjeni na kvalitetnom 100% pamuku i u varijanti od PVC-a praktičnog za upotrebu. Harmonično je primenjen norveški stil za svakoga ko želi da zameni tradicionalni vajb neobičnim modernim izgledom.  

Upotpunite prazničnu atmosferu standard zavesama koje će istaći ovu šarenoliku dekoraciju svedenim linijama i pamučnim materijalima. Pogledajte naše kolekcije standard zavesa ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije