MEBL ŠTOF / JOURNAL

POČETNA / MEBL ŠTOF / JOURNAL

Za sve zaljubljenike u nostalgične motive i vrednosti čuvenog Pokreta umetnosti i zanatstva (Arts and crafts), PT donosi fantastičnu kolekciju Journal.

Kombinujući starinska i moderna koloritna rešenja, ova kolekcija nudi savremenu interpretaciju tradicionalnih dekorativnih printova, žakarda, vezova i prozirnih tkanina. Zaljubite se u stil smelih Jakobinaca, damaske inspirisane vitražima i originalne tapiserije.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije